#fd2105 url(/media/layout/trans.gif)
#d8d8d8 url(/media/layout/trans.gif)
#666 url(/media/layout/trans.gif)
url(/media/layout/tiled.gif)
url(/media/layout/tiled.png)
url(/media/layout/tiled3.jpg)
url(/media/layout/tiled2.jpg)
url(/media/layout/tiled1.jpg)
url(/media/layout/tiled.jpg)

Kermis 2011

2011-08-04 14:41:47

 
Olburgen en Rha zijn weer bijgekomen van een lang feestweekend. De weergoden hebben wederom mooi meegewerkt.
Vrijdag is de kermis begonnen met 17 deelnemende groepen .Een optocht met 5 grote wagens en veel kinderen hadden fietsen en wagentjes versierd.  
De Griekenland wagen werd de winnaar. Relax Mon won de publieksprijs. Boer FM won bij de kleine wagens.
Zaterdagochtend werden de eerste schoten gelost door wethouder en meneer pastoor op de Rha-dijsvogel.  De vogel werd in 176 schoten meester(es) gemaakt door Peggy Langenhof, wederom is Olburgen en Rha een koningin rijker. Aansluitend werden de kinderen vermaakt met kinderspelen. 0875 De allerkleinste mochten met clown Saartje gaan vogelknuppelen. Na een zoektocht opzoek naar de vogels waren er allemaal kleine presentje. ’s-Avonds was er een enthousiast optreden van de band Mash. Het dak ging eraf.
Zondagochtend was er wederom een brunch. Dit jaar met een Rock & Roll thema. De entree werd versierd door een heuse oldtimer en een Harley omringd door Rock en Rollers. De brunch was wederom druk bezocht en een succes.
’s-Middags was er een Zeskamp. Er werd weer flink gestreden om de wisselbeker. De groep “Doe maar wat Niels zei” mocht dit jaar de beker in ontvangst nemen. We kunnen weer terugkijken op een geslaagde kermis mede dank zij sponsoren, vrijwilligers en de exploitanten. We gaan weer snel beginnen met de voorbereidingen voor volgend jaar 2012.