#fd2105 url(/media/layout/trans.gif)
#d8d8d8 url(/media/layout/trans.gif)
#666 url(/media/layout/trans.gif)
url(/media/layout/tiled.gif)
url(/media/layout/tiled.png)
url(/media/layout/tiled3.jpg)
url(/media/layout/tiled2.jpg)
url(/media/layout/tiled1.jpg)
url(/media/layout/tiled.jpg)

Kermis 2018

2018-07-22 13:22:53

Oranjestichting Olburgen-Rha blijft vernieuwen!

Nadat in 2016 ingeslagen weg in 2017 een goed vervolg heeft gekend staat de Oranjestichting, samen met alle vrijwilligers, weer voor nieuw uitdagingen. ‘Kraantje Lek’ gaat het horecagedeelte van de kermis Olburgen-Rha niet meer verzorgen. Aan een jarenlange samenwerking komt een einde. En dan is er óók nog het feit dat de openbare pinautomaat in Steenderen heel plotseling verwijderd is.
10,11 en 12 augustus (het weekend van de 2e zondag in augustus) moet editie 2018 van de kermis  gaan plaatsvinden. Gelukkig kwam het bericht van het stoppen van de horeca minder onverwachts als die van de pinautomaat.
Sinds begin dit jaar zijn enkele leden van de stichting aan het uitzoeken geweest hoe en waar het horecagedeelte van dit volsfeest het beste kan gaan worden ondergebracht. Ze zijn tenslotte uitgekomen bij ‘BronkEvents’ uit Giesbeek. Dit bedrijf verzorgt oa veel festiviteiten van FC Twente. Zij heeft belooft er samen met de Oranjestichting helemaal voor te gaan.
Voor de verdwijning van het pinautomaat heeft de stichting ook een oplossing gevonden. In de feesttent kunnen de horecamunten met de pin betaald worden!

De Oranjestichting is er helemaal klaar voor! Dus kijken we nu alleen nog maar gespannen naar de weersvoorspellingen. We gaan er van uit dat er, net als andere jaren, goed kermisweer zal zijn. Maar ook bij minder stralend weer gaan we er met ons allen een mooi feest van maken.
Kom gerust helpen opbouwen op donderdag 9 augustus en mee feesten tijdens de kermis op 10, 11 en 12 augustus!